Corporate Gifts Corporate Gifts Corporate Gifts Corporate Gifts Corporate Gifts Corporate Gifts Corporate Gifts Corporate Gifts Corporate Gifts Corporate Gifts

Scroll

JULEGAVER MED OMTANKE

Vi tror ikke på standard gavepakker, da vi forstår, at hver virksomhed og dens medarbejdere er unikke. Vi er et team af fagspecialister med særlige kompetencer inden for indkøb, livsstil  og logistik, der gør os umage lige til det sidste.

Vi går altid det ekstra skridt for at sikre, at jeres gaveprojekt til medarbejderne bliver en succes.

SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

Vores tilgang er kendetegnet ved nærvær og tilgængelighed. Ved at prioritere at forstå jer og jeres virksomhed, kan vi fokusere på at finde det helt rigtige julegavesortiment til netop jer.

Hos os vægtes det højt at drøfte jeres behov, så vi kan ramme plet i forbindelse med et ideoplæg. Uanset om det er en samtale over telefon eller et personligt møde, hvor vi også gerne kommer ud til jer. Efterfølgende vil vi gerne invitere jer ind i vores showroom i Parken, hvor vi vil præsentere jer for vores ideoplæg.

VORES TILGANG

Hos os er I mere end blot et nummer i køen af virksomheder, der skal igennem systemet. Derimod vil jeres julegaveprojekt blive håndbåret af én fast projektleder fra drøftelse af behov, udvælgelse af sortiment til endelig rettidig og korrekt levering har fundet sted.

Vi er ikke bare en leverandør. Vi er jeres pålidelige partner, der går hånd i hånd med jer hele vejen.

KORT FORTALT

  • Vores erfarne projektledere står ved jeres side fra start til slut.
  • Vi tilbyder nærværende service før, under og efter valget af firmajulegaver.
  • Efterservice og håndtering af reklamationer er en naturlig del af vores engagement.
  • Vi samarbejder med anerkendte brands af høj kvalitet for at sikre den bedste oplevelse.
  • Vi er specialiseret i firmagaver til mellemstore og store virksomheder, hvor vi kan levere en nærværende og professionel service.